Těstovinový salát s jogurtem
250 g oblíbených těstovin
olivový olej
1 malá cibule
2 hrsti kukuřice
185 g tuňáka ve vlastní šťávě
2 rajčata
1 okurka zbavená slupky
1/4 ledového salátu
300 g bílého jogurtu
sůl a pepř
POSTUP:
Těstoviny uvaříme do měkka podle návodu. V pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm na jemno pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme i kukuřici a tuňáka, kterého jsme zcedili. Chvilinku restujeme a poté přidáme bílý jogurt. Prohřejeme, vyjmeme z plotny a do jogurtové omáčky přisypeme pokrájené okurky, ledový salát a rajčata. Okořeníme solí a pepřem. Tuto směs smícháme s teplými, zcezenými těstovinami. Je dobrý teplý ale i studený.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 70 Kč
Komentáře
Okomentovat