Rigatoni s kozím sýrem

SUROVINY:
170 g těstovin- Rigatoni Panzani
90 g kozího sýra s modrou plísní
1 lžíce másla
2 lžíce slunečnicových semínek
2 malé stroužky česneku
80 ml mléka
tymián
sůl a pepř

POSTUP:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V pánvi rozehřejeme máslo a opražíme na něm slunečnicová semínka. Když semínka chytají barvu, tak k nim přidáme na tenké plátky pokrájený česnek. Když česnek zavoní, tak přidáme kostičky kozího sýra, mléko a tymián. Omáčku takto mícháme do vytvoření krémové konzistence. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Se solí musíme opatrně, jelikož sýr je dost slaný. Do omáčky vmícháme scezené těstoviny. Při podávání jsem ještě posypala nastrouhaným kozím sýrem a tymiánem.

Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 70 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky