Rizoto se zakysanou smetanou na kari


Ingredience:
2 hrnky rýže
1 cibule
olivový olej
200 g zakysané smetany
200 g krevet
100 g hrášku
150 g kukuřice
2 lžičky kari koření
sůl a pepř
100 g 30% eidamu

Postup:
1. Rýži propláchneme a uvaříme ve vodě podle návodu uvedeném na obalu.
2. Na olivovém oleji opečeme na kostky pokrájenou cibuli, poté přidáme kukuřici, hrášek, krevety, osolíme a opepříme. Podlijeme trochou vody a zhruba 15 minut povaříme, dokud nebudou krevety měkké.
3. Na závěr přidáme zakysanou smetanu, kari koření, promícháme a po pár minutách vaření přisypeme uvařenou rýži. Řádně promícháme a podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 120 Kč

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=18

Komentáře

Oblíbené příspěvky