Tuňáková pomazánka

SUROVINY:
celozrnný chléb
konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
lučina linie s vlákninou
svazek jarní cibulky
1 lžička plnotučné hořčice
sůl a pepř
cherry rajčátka

POSTUP:
1. Jarní cibulku nakrájíme na malé kousky a vložíme ji do misky. Z tuňáka odlijeme šťávu a přidáme k cibulce. Dále přidáme lučinu, hořčici, sůl a pepř podle chuti.
2. Vidličkou řádně rozmícháme. Můžeme také rozmixovat tyčovým mixérem. Já zkusila obě varianty. Mě více chutnala rozmixovaná, ale přítel to měl naopak :) Namažeme silnější vrstvu na krajíc chleba. Na závěr ozdobíme rajčátky a natí z cibulky.

Doba přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 70 Kč


http://myfashionworldafashionblog.blogspot.cz/

Komentáře

Oblíbené příspěvky