Sekaná s mozzarellou a špenátem

Na sekanou:
500 g mletého kuřecího masa
1 vejce
3 lžíce strouhanky
2 stroužky česneku
majoránka podle chuti
sůl a pepř
Náplň:
200 g špenátu
1 mozzarella

Postup:
1. Suroviny na sekanou smícháme. Do srnčího hřbetu s rovným dnem rozložíme půl masové směsi a prsty ji roztlačíme do stran.
2. Na ni dáme vrstvu špenátu, do středu na plátky nakrájenou mozzarellu, znovu špenát a na závěr druhou část mletého masa, tak aby špenát byl zcela zakrytý.
3. Vložíme do předehřáté trouby při 180°C. Srnčí hřbet nejprve pečeme 30 minut zakrytý alobalem a poté 20 minut bez alobalu. Jako přílohu jsem zvolila plněné brambory, dále můžeme podávat s bramborovou kaší či uvařeným bramborem.
 
Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 90 Kč 

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=15


Komentáře

Oblíbené příspěvky