Sekaná s mozzarellou a špenátem
500 g
mletého kuřecího masa
1 vejce
3 lžíce
strouhanky
2
stroužky česneku
majoránka
podle chuti
sůl a
pepř
Náplň:
200 g
špenátu
1
mozzarella
Postup:
1.
Suroviny na sekanou smícháme. Do
srnčího hřbetu s rovným dnem rozložíme půl masové směsi a
prsty ji roztlačíme do stran.
2.
Na ni dáme vrstvu špenátu, do středu na plátky nakrájenou
mozzarellu, znovu špenát a na závěr druhou část mletého masa,
tak aby špenát byl zcela zakrytý.
3.
Vložíme do předehřáté trouby při 180°C. Srnčí hřbet nejprve
pečeme 30 minut zakrytý alobalem a poté 20 minut bez alobalu. Jako
přílohu jsem zvolila plněné brambory, dále můžeme podávat s
bramborovou kaší či uvařeným bramborem.
Doba
přípravy: 1 hodina
Počet
porcí: 4
Komentáře
Okomentovat