Cuketa plněná brynzou

SUROVINY:
1 cuketa
100 g brynzy
100 g šunky
50 g eidamu
1 cibule
olivový olej
lžíce provensálského koření
1 stroužek česneku
sůl a pepř

POSTUP:

Cuketu rozpůlíme a vydlabeme střed. Cibuli pokrájíme na kostičky a na pánvi v které máme rozehřátý olej ji orestujeme. Přidáme na kostičky pokrájenou šunku, prolisovaný česnek a asi minutku restujeme. Pánev odstavíme z plotny a ještě do horké pánve přidáme brynzu, nastrouhaný eidam, provensálské koření a pečlivě promícháme dokud se nám suroviny nespojí. Podle huti osolíme a opepříme. Cukety naplníme směsí, dáme je do zapékací mísy a podlijeme vodou. Pečeme asi 30 minut při 200°C. Podáváme s bramborem.

Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 70 Kč



http://myfashionworldafashionblog.blogspot.cz/

Komentáře

Oblíbené příspěvky