Jáhlové rizoto
SUROVINY:
300 g jáhel
250 g kuřecích prsou
sůl a pepř
1 lžička polévkových bylinek
120 g žampionů
1 lžíce olivového oleje a másla
1 mozzarella
3 lžíce kukuřice
POSTUP:
Jáhly dáme vařit podle návodu do měkka. Na pánvi rozehřejeme olivový olej s máslem a zpěníme na něm cibulku pokrájenou na jemno. Po chvíli přisypeme okořeněné kuřecí kostky a plátky žampionů. Maso i žampiony pustí šťávu a není tak potřeba směs podlévat. Asi po 5 minutách přidáme kukuřici a polévkové bylinky. Ještě chvilku podusíme a poté smícháme s jáhly. Na závěr poklademe pár plátky mozzarelly.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 70 Kč
300 g jáhel
250 g kuřecích prsou
sůl a pepř
1 lžička polévkových bylinek
120 g žampionů
1 lžíce olivového oleje a másla
1 mozzarella
3 lžíce kukuřice
POSTUP:
Jáhly dáme vařit podle návodu do měkka. Na pánvi rozehřejeme olivový olej s máslem a zpěníme na něm cibulku pokrájenou na jemno. Po chvíli přisypeme okořeněné kuřecí kostky a plátky žampionů. Maso i žampiony pustí šťávu a není tak potřeba směs podlévat. Asi po 5 minutách přidáme kukuřici a polévkové bylinky. Ještě chvilku podusíme a poté smícháme s jáhly. Na závěr poklademe pár plátky mozzarelly.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 70 Kč
Komentáře
Okomentovat