Polenta s rajčátky a bazalkou
SUROVINY:
170 g instantní polenty
1 litr zeleninového vývaru
4 lžíce pokrájených sušených rajčátek v ol. oleji
hrst nasekané čerstvé bazalky
POSTUP:
1. Zeleninový vývar přivedeme k varu a tenkým pramínkem pomalu vsypávejte polentu. Neustále ji prošlehávejte metlou, aby se netvořily hrudky. Stáhněte plamen na nízký. Vařečkou míchejte asi 3 minuty.
2. Na závěr polentu dochuťte solí a pepřem. Přisypte bazalku, rajčátka a vše řádně promíchejte.
Doba přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 30 Kč
170 g instantní polenty
1 litr zeleninového vývaru
4 lžíce pokrájených sušených rajčátek v ol. oleji
hrst nasekané čerstvé bazalky
POSTUP:
1. Zeleninový vývar přivedeme k varu a tenkým pramínkem pomalu vsypávejte polentu. Neustále ji prošlehávejte metlou, aby se netvořily hrudky. Stáhněte plamen na nízký. Vařečkou míchejte asi 3 minuty.
2. Na závěr polentu dochuťte solí a pepřem. Přisypte bazalku, rajčátka a vše řádně promíchejte.
Doba přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 30 Kč
Komentáře
Okomentovat