Tuňáková s vajíčkem

SUROVINY:
4 vejce
1 celozrnná bageta
80 g tuňáka v konzervě
60 g lučiny s vlákninou
1 lžíce pažitky
3 ředkvičky
sůl a pepř

POSTUP:
1. Vajíčka si uvaříme na tvrdo. Tuňáka rozmixujeme s lučinou na jemnou pomazánku. Dochutíme solí, pepřem a přidáme pokrájenou pažitku. Vše řádně promícháme.
2. Bagetu nakrájíme na plátky a potíráme pomazánkou. Na vrch dáme 1/4 vajíčka a pár plátků ředkvičky. Ředkvičku jsem krájela pomocí škrabky na brambory na tenoučké plátky.

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 16 ks
Orientační cena: 60 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky