Maminčin jablečný dezert
1 l vody
2 lžičky mleté skořice
3 lžíce cukru krupice
4 lžičky brusinkové marmelády
2 jablka
Na puding:
1 vanilkový puding
1/2 l mléka
2-3 lžíce třtinového cukru
POSTUP:
1. Do hrnce dáme vařit litr vody, přidáme cukr a mletou skořici. Jablka zbavíme slupky a jádřince. Když se nám voda vaří, přidáme do ní jablka, které vaříme do změknutí (asi 8 minut).
2. Vanilkový puding uvaříme podle návodu, který máme na obalu. Jablka dáme na talíř, střed jablka naplníme marmeládou a přelijeme pudinkem.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 35 Kč
Komentáře
Okomentovat