Jarní očista organismu
SUROVINY:
5 malých červených řep
1/2 hrnek hrášku
3 mrkve
2 lžíce olivového oleje
40 g oblíbeného sýra
sůl a pepř
POSTUP:
Řepu dáme vařit do vroucí vody. Nejlepší je vařit ji v tlakovém hrnci (v obyčejném hrnci jsem ji vařila 1 a půl hodiny). V jiném hrnci uvaříme hrášek společně s mrkví. Po uvaření řepu oloupeme a nastrouháme na struhadle na hrubo. K řepě přidáme hrášek, mrkev po uvaření oloupeme a také nastrouháme k řepě. Ochutíme solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem. Řádně promícháme a na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.
Doba přípravy: 2 hodiny
Počet porcí: 4
Orientační cena: 35 Kč
5 malých červených řep
1/2 hrnek hrášku
3 mrkve
2 lžíce olivového oleje
40 g oblíbeného sýra
sůl a pepř
POSTUP:
Řepu dáme vařit do vroucí vody. Nejlepší je vařit ji v tlakovém hrnci (v obyčejném hrnci jsem ji vařila 1 a půl hodiny). V jiném hrnci uvaříme hrášek společně s mrkví. Po uvaření řepu oloupeme a nastrouháme na struhadle na hrubo. K řepě přidáme hrášek, mrkev po uvaření oloupeme a také nastrouháme k řepě. Ochutíme solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem. Řádně promícháme a na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.
Doba přípravy: 2 hodiny
Počet porcí: 4
Orientační cena: 35 Kč
Komentáře
Okomentovat