Bylinkové špagety
SUROVINY:
200 g špaget
4 stroužky česneku
1 lžíce nasekané pažitky
1 lžíce nasekané bazalky
1 lžíce nasekané petrželky
1 lžíce nasekaného libečku
1 lžička sušeného medvědího česneku
3 lžíce olivového oleje
30 g parmezánu
sůl a pepř
hrst slunečnicových semínek na posypání
POSTUP:
Špagety uvaříme podle návodu, který máme na obalu. V hrnci rozehřejeme olivový olej a opékáme na něm tenké plátky česneku. Po chvilce přidáme k česneku všechny bylinky, špagety, řádně promícháme a asi 3 minutky restujeme. Dochutíme solí a pepřem. Na talíři zdobíme slunečnicovými semínky, hoblinky parmezánu a bazalkou.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 50 Kč
200 g špaget
4 stroužky česneku
1 lžíce nasekané pažitky
1 lžíce nasekané bazalky
1 lžíce nasekané petrželky
1 lžíce nasekaného libečku
1 lžička sušeného medvědího česneku
3 lžíce olivového oleje
30 g parmezánu
sůl a pepř
hrst slunečnicových semínek na posypání
POSTUP:
Špagety uvaříme podle návodu, který máme na obalu. V hrnci rozehřejeme olivový olej a opékáme na něm tenké plátky česneku. Po chvilce přidáme k česneku všechny bylinky, špagety, řádně promícháme a asi 3 minutky restujeme. Dochutíme solí a pepřem. Na talíři zdobíme slunečnicovými semínky, hoblinky parmezánu a bazalkou.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 50 Kč
Komentáře
Okomentovat