Fit chléb s vajíčkovou myší
SUROVINY:
celozrnný chléb
350 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g žervé
2 jarní cibulky
sůl a pepř
6 vajec uvařených na tvrdo
hřebíček
ředkvičky
POSTUP:
Chléb nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka scedíme od šťávy a dáme do misky. K tuňáku přidáme na jemno pokrájenou cibulku, žervé, sůl, pepř a řádně promícháme. Pomazánku mažeme na chléb. Vajíčka podélně přepůlíme. Ředkvičky umyjeme a pokrájíme na tenké plátky, ocásek z ředkvičky nevyhazujeme. Vajíčko na místech kde mají být ouška, ocásek a oči nařízneme. Ouška vytvoříme pomocí plátků ředkviček, ocásek z konce ředkvičky a oči z hřebíčku. Hotové myšky dáme na tuňákový chléb.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 12 ks
Orientační cena: 100 Kč
celozrnný chléb
350 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g žervé
2 jarní cibulky
sůl a pepř
6 vajec uvařených na tvrdo
hřebíček
ředkvičky
POSTUP:
Chléb nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka scedíme od šťávy a dáme do misky. K tuňáku přidáme na jemno pokrájenou cibulku, žervé, sůl, pepř a řádně promícháme. Pomazánku mažeme na chléb. Vajíčka podélně přepůlíme. Ředkvičky umyjeme a pokrájíme na tenké plátky, ocásek z ředkvičky nevyhazujeme. Vajíčko na místech kde mají být ouška, ocásek a oči nařízneme. Ouška vytvoříme pomocí plátků ředkviček, ocásek z konce ředkvičky a oči z hřebíčku. Hotové myšky dáme na tuňákový chléb.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 12 ks
Orientační cena: 100 Kč
Komentáře
Okomentovat