Citronový šneci na špejli a bramborová kaše s cottage a špenátem



SUROVINY:
1 kuřecí prso
sůl a bílý pepř
šťáva z dvou citronů
1 vejce
2 lžíce celozrnné pšeničné mouky
podle potřeby mléko
olej
Na kaši:
400 g brambor
100 g špenátu
1 cottage

POSTUP:
Kuřecí prso pokrájíme na tenké plátky a okořeníme solí a bílým pepřem. Citrony vymačkáme do plastové misky a maso do něj ponoříme. Dáme do lednice na 2 hodiny a občas promícháme. Mezitím v misce rozšleháme vejce a přidáme špetku soli a celozrnnou mouku. Maso necháme okapat od citronové šťávy a poté smícháme s těstíčkem. Z kuřecích plátků tvoříme šneky a napichujeme je na špejli. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a šneky na něm smažíme. Po usmažení necháme okapat na ubrousku.
Brambory oloupeme, pokrájíme na malé kostičky a uvaříme v osolené vodě. Špenát spaříme horkou vodou a necháme okapat. Do uvařených a scezených brambor přidáme špenát, cottege a rozmixujeme.

Doba přípravy: 1,2 hodiny
Počet porcí: 2
Orientační cena: 50 Kč




http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=39

Komentáře

Oblíbené příspěvky