Zapečené brambory s kedlubnou
SUROVINY:
2
kedlubny
2
brambory
lžíce
másla
sůl,
pepř a muškátový květ
půl
hrnku vody
2 vejce
180 g
zakysané smetany
1
mozzarella
POSTUP:
Kedlubny
a brambory zbavíme slupky a pokrájíme na špalíčky. V hrnci
rozehřejeme máslo a dáme na něj restovat zeleninu. Asi po 5
minutách přilijeme vodu a dusíme dalších 10 minut. Zeleninu
okořeníme solí, pepřem a muškátovým květem. Do misky
vyklepneme vajíčka, přidáme smetanu, nastrouhanou mozzarellu a
rozšleháme. Směs přilijeme k restované zelenině promícháme a
dáme do zapékací mísy. Dáme zapéci na 35 minut při 200°C.
Doba
přípravy: 1 hodina
Počet
porcí: 4
Orientační
cena: 85 Kč
Komentáře
Okomentovat