Zapečené brambory s kedlubnou

SUROVINY:
2 kedlubny

2 brambory

lžíce másla

sůl, pepř a muškátový květ

půl hrnku vody

2 vejce

180 g zakysané smetany

1 mozzarella



POSTUP:

Kedlubny a brambory zbavíme slupky a pokrájíme na špalíčky. V hrnci rozehřejeme máslo a dáme na něj restovat zeleninu. Asi po 5 minutách přilijeme vodu a dusíme dalších 10 minut. Zeleninu okořeníme solí, pepřem a muškátovým květem. Do misky vyklepneme vajíčka, přidáme smetanu, nastrouhanou mozzarellu a rozšleháme. Směs přilijeme k restované zelenině promícháme a dáme do zapékací mísy. Dáme zapéci na 35 minut při 200°C.


Doba přípravy: 1 hodina

Počet porcí: 4

Orientační cena: 85 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky