Tuňáková pomazánka
tuňák
ve vlastní šťávě
160 g
žervé
sůl a
pepř
2 vejce
uvařená natvrdo
1 lžíce
nasekané pažitky
2 hrsti
slunečnicových semínek
parmezán
na posypání
celozrnný
chléb
POSTUP:
1. Vajíčka uvaříme na tvrdo. Tuňáka přecedíme a promícháme s žervé. Dochutíme solí, pepřem a přidáme pokrájenou pažitku a hrst slunečnicových semínek. Uvařená vajíčka nastrouháme na jemném struhadle a přidáme k pomazánce. Vše řádně promícháme.2. Chléb nakrájíme na plátky a potíráme pomazánkou. Zdobíme semínky a parmezánem.
Doba přípravy: 30 minutPočet porcí: 4
Orientační cena: 60 Kč
1. Vajíčka uvaříme na tvrdo. Tuňáka přecedíme a promícháme s žervé. Dochutíme solí, pepřem a přidáme pokrájenou pažitku a hrst slunečnicových semínek. Uvařená vajíčka nastrouháme na jemném struhadle a přidáme k pomazánce. Vše řádně promícháme.2. Chléb nakrájíme na plátky a potíráme pomazánkou. Zdobíme semínky a parmezánem.
Doba přípravy: 30 minutPočet porcí: 4
Orientační cena: 60 Kč
Komentáře
Okomentovat