Hráškové rizoto s tofu
100 g hrášku
100 ml zeleninového vývaru
150 g hrášku
1 zakysaná smetana
180 g uzeného tofu
2 jarní cibulky
200 g rýže
olej
POSTUP:
Rýži dáme vařit podle návodu. Na troše oleje zpěníme pokrájenou jarní cibulku. Po chvilce přidáme 150 g hrášku a kostičky tofu. Chvilku restujeme a poté přimícháme zakysanou smetanu. Směs pozvolna prohříváme. Do malého hrnce nalijeme vývar a uvaříme v něm hrášek. Poté hrášek i s vývarem rozmixujeme dohladka a vmícháme do směsi. Vše smícháme s rýží. Podle chuti osolíme a opepříme. Zdobit můžete nastrouhaným tofu.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 55 Kč
Komentáře
Okomentovat