Hráškové rizoto s tofu

SUROVINY:
100 g hrášku
100 ml zeleninového vývaru
150 g hrášku
1 zakysaná smetana
180 g uzeného tofu
2 jarní cibulky
200 g rýže
olej

POSTUP:
Rýži dáme vařit podle návodu. Na troše oleje zpěníme pokrájenou jarní cibulku. Po chvilce přidáme 150 g hrášku a kostičky tofu. Chvilku restujeme a poté přimícháme zakysanou smetanu. Směs pozvolna prohříváme. Do malého hrnce nalijeme vývar a uvaříme v něm hrášek. Poté hrášek i s vývarem rozmixujeme dohladka a vmícháme do směsi. Vše smícháme s rýží. Podle chuti osolíme a opepříme. Zdobit můžete nastrouhaným tofu.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 55 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=38

Komentáře

Oblíbené příspěvky