Kornspitz s tuňákem
SUROVINY:
4 kornspitze
80 g tuňáka ve vlastní šťávě
okurka
rajče
2 vejce uvařená natvrdo
máslo
eidam
POSTUP:
Kornspitze přepůlíme, spodní část pomažeme trochou másla, poklademe plátky vajíčka, následuje vrstva scezeného tuňáka, plátky okurky, rajčat, nastrouhaný eidam a zaklopíme vrchní vrstvou pečiva.
Doba přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 100 Kč
4 kornspitze
80 g tuňáka ve vlastní šťávě
okurka
rajče
2 vejce uvařená natvrdo
máslo
eidam
POSTUP:
Kornspitze přepůlíme, spodní část pomažeme trochou másla, poklademe plátky vajíčka, následuje vrstva scezeného tuňáka, plátky okurky, rajčat, nastrouhaný eidam a zaklopíme vrchní vrstvou pečiva.
Doba přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 100 Kč
Komentáře
Okomentovat