TŘI DRUHY BRUSHETT- Tak jaká to vyhraje u Vás???
Brushetta s kozím sýrem a medovou broskví
SUROVINY:
1 velká bílá bageta
olivový olej
1 broskev
kozí sýr
parmská šunka
POSTUP:
1. Bagetu rozkrájíme na plátky a z jedné strany zlehka pomažeme olivovým olejem. Bagetky dáme pomazanou stranou směrem nahoru a při 200°C pečeme pod programem gril asi 8 minut.
2. Broskev nakrájíme na tenké měsíčky, pomažeme medem a grilujeme z obou stran do zezlátnutí. Já použila domácí gril. Můžeme však i v troubě.
3. Opečenou bagetku pomažeme kozím sýrem, ozdobíme plátkem parmské šunky a plátečky medové broskve.
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 20 ks
Orientační cena: 90 Kč
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Italská brushetta
SUROVINY:
1 velká bílá bageta
olivový olej
sušená rajčátka
mozzarella
čerstvá bazalka
POSTUP:
1. Bagetu rozkrájíme na plátky a z jedné strany zlehka pomažeme olivovým olejem. Bagetky dáme pomazanou stranou směrem nahoru a při 200°C pečeme pod programem gril asi 8 minut.
2. Na ještě teplou bagetku dáme plátek mozzarelly, sušené rajčátko a dáme ještě na 2 minutky do trouby zapéct. Na hotovou brushettu dáme čerstvý lístek bazalky.
Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 20 ks
Orientační cena: 65 Kč
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Provensálská brushetta
SUROVINY:
1 velká bílá bageta
olivový olej
parmská šunka
kozí sýr
čerstvá rajčata
provensálské koření
POSTUP:
1. Bagetu rozkrájíme na plátky a z jedné strany zlehka pomažeme olivovým olejem. Bagetky dáme pomazanou stranou směrem nahoru a při 200°C pečeme pod programem gril asi 8 minut.
2. Bagetku pomažeme kozím sýrem, ozdobíme plátkem šunky, kolečkem rajčátka a posypeme provensálským kořením.
Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 20 ks
Orientační cena: 90 Kč
S láskou pro Vás uvařila Andrea :)
Komentáře
Okomentovat