Vegetariánské boloňské špagety

SUROVINY:
1 cibule
420 g rajčat
1 mrkev
200 g marinovaného tofu
lžíce oleje
2 stroužky česneku
půl hrnku zeleninového vývaru
2 lžíce protlaku
hrst bazalky
250 g špaget
50 g eidamu

POSTUP:
Cibuli oloupeme, pokrájíme na malé kostičky a orestujeme na troše oleje, který jsme rozehřáli v hrnci. Rajčata spaříme horkou vodou, zbavíme slupky a nasekáme. Mrkev zbavíme slupky a nastrouháme na hrubo. K cibulce přidáme rajčata, mrkev, prolisovaný česnek, protlak a zalijeme vývarem. Vaříme do měkka. Ke konci varu přisypeme nastrouhané tofu, nasekanou bazalku a ještě prohřejeme. Omáčku okořeníme solí a pepřem. Podáváme se špagetami a posypeme nastrouhaným eidamem.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 90 Kč

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=30


Komentáře

Oblíbené příspěvky