Mrkvové a celerové hranolky s dipem
SUROVINY:
3 mrkve
5 řapíků celeru
Na dip:
200 g zakysané smetany
150 g zralé nivy
půl stroužku česneku
sůl a pepř
POSTUP:
Mrkev i řapíky celeru očistíme a mrkev zbavíme slupky. Pokrájíme na stejné hranolky. Nivu nastrouháme na jemném struhadle a v mističce smícháme se zakysanou smetanou. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a řádně promícháme. Zeleninové hranolky podáváme s dipem. Já k tomu podávala ještě řízečky z panenky a avokádo obalené v drcených oříškách.
Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 55 Kč
3 mrkve
5 řapíků celeru
Na dip:
200 g zakysané smetany
150 g zralé nivy
půl stroužku česneku
sůl a pepř
POSTUP:
Mrkev i řapíky celeru očistíme a mrkev zbavíme slupky. Pokrájíme na stejné hranolky. Nivu nastrouháme na jemném struhadle a v mističce smícháme se zakysanou smetanou. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a řádně promícháme. Zeleninové hranolky podáváme s dipem. Já k tomu podávala ještě řízečky z panenky a avokádo obalené v drcených oříškách.
Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 55 Kč
Komentáře
Okomentovat