Salát s krevetami v sýrové misce


SUROVINY:
70 g grana padana
45 g eidamu
2 avokáda
250 g cherry rajčátek
sůl a pepř
olivový olej
balsamiko
200 g krevet
lžíce másla
1 stroužek česneku
1 malá červená cibulka
citronová šťáva

POSTUP:
1.
Grana padana a eidam nastrouháme na jemno a v misce promícháme. Dáme na plech vystlaný pečícím papírem a vytvoříme ze sýrů tenkou placku. Dáme zapéct asi na 10 minut při 200°C. Ještě teplou sýrovou placku překládáme přes obrácenou misku a necháme zatuhnout.
2. Avokádo zbavíme slupky, pecky a pokrájíme na kostičky. Rajčátka přepůlíme a přidáme k avokádu. Na pánvi rozehřejeme máslo a dáme na něj zpěnit na jemno pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme očištěné krevety a pozvolna restujeme asi 5 minut. Ke konci přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, sůl, pepř a ještě chvilku prohřejeme.Směs z krevet smícháme se salátem a zakápneme balzamikovým octem. Vše promícháme a podáváme v sýrové misce.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 3
Orientační cena: 220 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky