Jmenuji se Andrea a jsem blázen do vaření a tvoření netradičních receptů. Stereotyp v kuchyni vyloženě nesnáším! Užila jsem si ho dost v dětství. Každou neděli byl králík a v pondělí se dojídal. Proto na blogu MAKE-FOOD králíka nenajdete! Ráda objevuji nové chutě a proto jsem si oblíbila nakupování pro mě neznámé a nevyzkoušené suroviny.
Nerada o vaření žvaním a proto tento blog obsahuje čistě jenom recepty. Pojďme tedy na to!
SUROVINY: 150 g špaget 200 g pancetty 1 stroužek česneku 15 g piniových oříšků 80 g špenátu sůl a pepř 100 g cherry rajčátek 1 lžíce parmezánu POSTUP: Špagety dáme vařit podle návodu. Pancettu pokrájíme na kostičky a dáme ji restovat na suchou pánev. Po chvilce přidáme na tenké plátky pokrájený česnek, piniové oříšky a špenát. Zprudka restujeme asi 5 minut. Směs okořeníme solí a pepřem. Do směsi vmícháme scezené špagety, přepůlená rajčátka a nastrouhaný parmezán. Pár minut prohříváme a můžeme podávat.Na talíři můžeme ještě posypat parmezánem a ozdobit bazalkou. Doba přípravy: 25 minut Počet porcí: 2 Orientační cena: 100 Kč
Komentáře
Okomentovat