Bruschetty s nivou a žampiony


SUROVINY:
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce olivového oleje s bazalkou
1 lžička koření na bylinkové máslo
sůl
6 středně velkých žampionů
30 g másla
95 g nivy
2 bagetky
piniové oříšky

POSTUP:
1. Bagetku pokrájíme na tenké plátky. Plátky zlehka opražíme na suché pánvi z obou stran do zezlátnutí.
2. V misce smícháme olivové oleje se solí a kořením na bylinkové máslo. Žampiony očistíme, rozkrájíme na asi půl centimetrové plátky a smícháme s olejem. Žampiony grilujeme na domácím grilu či v troubě z obou stran do zezlátnutí.
3. Nivu nastrouháme na jemném struhadle a smícháme ji se změklým máslem. Bagetky potíráme nivovou pomazánkou a na každou bagetku dáme plátek žampionu. Sypeme piniovými oříšky.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 25 ks
Orientační cena: 65 Kč

http://afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky