Panenka s vůní Itálie

SUROVINY:
1 vepřová panenka
sůl a pepř
2 lžíce rýžového oleje
sušená šunka
sušená rajčátka
1 mozzarella
Na salát:
balení rokoly
hrst dýňových semínek
hrst slunečnicových semínek
lžíce olivového oleje
200 g cherry rajčátek
olivový olej
sůl a pepř

POSTUP:
1. Panenku rozkrájíme na špalíčky a okořeníme solí a pepřem.V pánvi rozehřejeme olej a panenku zprudka ze všech stran restujeme. Poté dáme do zapékací mísy a necháme 10 minut odpočinout. Na panenku dáme plátek mozzarelly, sušené rajčátko a zavinutý plátek šunky. Dáme péct do předehřáté trouby při 190°C na asi 8 minut.
2. Mezitím si připravíme salátek. Dýňová i slunečnicová semínka opražíme na suché pánvi do zlatavé barvy. Rukolu dáme společně s přepůlenými rajčátky do mísy. Přisypeme opražená semínka, okořeníme solí, pepřem, zakápneme olejem a promícháme. Upečenou panenku podáváme se salátem.

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 120 Kč

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=22

Komentáře

Oblíbené příspěvky