Hráškový krém s pstruhem a žampiony

SUROVINY:
1 lžíce másla
1 malá cibule
225 g hrášku
4 žampiony
sůl a pepř
zeleninový vývar
1 pstruh
olivový olej
sůl a citronový pepř
parmezán

POSTUP:
1. V hrnci rozehřejeme máslo a zpěníme na něm jemně pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme pokrájené žampiony a hrášek. Po pěti minutách restování přilijeme zeleninový vývar a přivedeme k varu. Polévku okořeníme solí, pepřem a asi po 20 minutách polévku rozmixujeme na jemný krém.
2. Pstruha vykostíme, opláchneme vlažnou vodou a následně vysušíme. Filety pstruha pokapeme olivovým olejem, okořeníme solí a citronovým pepřem. Dáme péct při 200°C na 10 minut. Hráškový krém podáváme se pstruhem a hoblinkou parmezánu.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 100 Kč

http://www.afashion.cz/

Komentáře

Oblíbené příspěvky