Cibulačka se zapečenou bagetkou

SUROVINY:
400 g cibule
40 g pancetty
lžička másla
lžíce olivového oleje
2 hrnky zeleninového vývaru
sůl a pepř
1 malá celozrnná bagetka
50 g goudy

POSTUP:
1. Do hrnce dáme škvařit malinké kostičky pancetty. Když nám zezlátne, tak přidáme lžičku másla a lžíci olivového oleje. Na rozehřátý olej, dáme restovat pokrájenou cibuli. Za občasného promíchnutí restujeme asi 15 minut. K cibulce přilijeme vývar a pozvolna vaříme asi 20 minut.
2. Mezitím si nakrájíme bagetu na plátky a vyskládáme ji na plech. Na každý plátek dáme nastrouhanou goudu a dáme péct při 200°C do zezlátnutí.
3. Když máme cibulku zcela měkkou, tak ji tyčovým mixerem rozmixujeme na hladký krém. Okořeníme podle chuti solí a pepřem. Kdo chce, může zjemnit smetanou. Podáváme se sýrovou bagetkou.

Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 50 Kč



http://www.afashion.cz/index.php?route=product/category&path=62
 

Komentáře

Oblíbené příspěvky