Špagety carbonara se špenátem a pečenými rajčátky

SUROVINY:
1 omáčka carbonara od Panzani
1 cibule
1 malý stroužek česneku
lžíce oleje
125 g čerstvého špenátu
podle chuti sůl a pepř
nastrouhaný parmezán
170 g špaget Panzani
Na pečená rajčátka:
250 g cherry rajčátek
olivový olej
sůl a pepř
sušený česnek
sušená bazalka

POSTUP:
1.
Špagety dáme vařit podle návodu. Ve WOK pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm pokrájenou cibulku. Po chvilce přidáme na tenké plátky pokrájený česnek. Když česnek zavoní, tak přidáme špenát a lehce jej podusíme. Přidáme omáčku carbonara, okořeníme zlehka solí, pepřem a prohřejeme. Přidáme scezené špagety a promícháme.
2. Cherry rajčátka dáme do zapékací mísy a zakápneme je olivovým olejem. Rajčátka okořeníme solí, pepřem, česnekem a posypeme sušenou bazalkou. Dáme péct při 200°C na asi 6 minut.
3. Špagety podáváme s pečenými rajčátky, posypané parmezánem.

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 110 Kč


https://www.facebook.com/afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky