Těstoviny s pestem, krevetami a žampiony

SUROVINY:
1 lžíce másla
1 lžíce rýžového oleje
1 šalotka
250 g malých žampionů
150 g těstovin torti od Panzani
3 lžíce pesta Panzani
160 g krevet
malý panák brandy
šťáva z půlky limetky
sůl a pepř

POSTUP:
Těstoviny dáme vařit podle návodu. V pánvi rozehřejeme olej s máslem a zpěníme na něm  jemně pokrájenou šalotku. Po chvilce přidáme očištěné a přepůlené žampiony. Restujeme je do zezlátnutí. V pánvi si uděláme prostor (tak, že dáme žampiony na kraj pánve) a z obou stran zprudka orestujeme krevety. Když jsou opečené, tak můžeme smíchat s žampiony a podlijeme brandy a limetkovou šťávou. Pozvolna dusíme dokud se všechna tekutina neodpaří. Závěrem přidáme pesto a ještě chvilku prohříváme. Směs smícháme se scezenými těstovinami.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 2
Orientační cena: 155 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky