Pstruh se zeleninou

SUROVINY:
2 pstruhy
sůl a pepř
olivový olej
lžička másla
šťáva z půlky citronu
lžíce nasekané pažitky
Na zeleninu:
olivový olej
1 jarní cibulka
8 malých žampionů
1 cuketa
130 g cherry rajčátek
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Pstruhy zbavíme šupin a vyfiletujeme. Filety okořeníme solí a pepřem z obou stran. Na rozpálenou pánev nalijeme olivový olej a po chvilce na něm restujeme filety ze pstruha. Nejprve ze strany kde je kůže a po několika minutách otočíme. Filety posypeme nasekanou pažitkou, přidáme máslo, citronovou šťávu a dáme pryč z rozehřáté plotny. Filety tak krásně dojdou a vznikne nám báječný sosík.
2. Na rozpálenou pánev nalijeme olivový olej a po chvilce na něj dáme restovat nasekanou jarní cibulku. Dále přidáme pokrájené žampiony. Asi po dvou minutách přisypeme na kostičky pokrájenou cuketu. Když nám zeleninka zlátne, tak přidáme přepůlená rajčátka, sůl a pepř. Rajčátka ještě prohřejeme a můžeme podávat s filety.

Doba přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 150 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=31

Komentáře

Oblíbené příspěvky