Kuřecí se šalvějí a salátem

SUROVINY:
10 kuřecích vnitřních prsních filetů (koupeno v Lídlu)
olivový olej
sůl a pepř
10 lístků šalvěje
půl lžičky kari koření
1/4 hrnku drůbežího vývaru
Na salát:
svazek ředkviček
1 okurka
1 cottage
sůl a pepř

POSTUP:
1. Kuřecí filety okořeníme solí, pepřem a na každý filet párátkem připíchneme lístek šalvěje. Do horké pánve přilijeme olej a zprudka z obou stran maso orestujeme. Poté zalijeme vývarem, přisypeme kari koření a omáčku zredukujeme na minimum.
2. Okurku zbavíme slupky, pokrájíme ji na menší části a vložíme do mísy. Ředkvičky pokrájíme na tenká kolečka a přidáme do mísy. K zelenině přidáme cottage, sůl, pepř a řádně promícháme. Kuřecí kousky podáváme se salátem.

Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 100 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky