Salát s vajíčkem a parmezánem


SUROVINY:
5 listů římského salátu
140 g cherry rajčátek
půl okurky
2 uvařená vajíčka
150 g choceňského bílého jogurtu
1/4 lžičky dijonské hořčice
lžička majonézy
30 g parmezánu + na posypání
2 plátky schwarzwaldské šunky
celozrnné pečivo
olivový olej

POSTUP:
Salátové listy natrháme na kousky a vložíme je do mísy. Přidáme překrájená rajčátka a na kostičky nakrájenou okurku. Dále do salátu vmícháme bílý jogurt, hořčici, majonézu a nastrouhaný parmezán. Na suché pánvi opražíme na nudličky nakrájenou šunku do zlatavé barvy. Následně opraženou šunku dáme na talířek a do stejné pánve nalijeme olej a opečeme na něm do zezlátnutí nakrájené pečivo. Salátek podáváme s překrojeným vajíčkem, opečenou šunkou, chlebem a celý ho posypeme strouhaným parmezánem.

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 80 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky