Vrstvený dezert podle Andrejky

SUROVINY:
1 vanilkový puding
1/2 litru mléka
2 lžíce cukru
1 zakysaná smetana
6 karamelových sušenek Lotus
hrst borůvek
1 banán
4 lžičky třtinového cukru

POSTUP:
Vanilkový puding uvaříme podle návodu. Poté ho necháme 5 minut chladnout a metlou do něj vmícháme zakysanou smetanu. Sušenky rozdrtíme v hmoždíři na jemno. Připravíme si čtyři pohárky na dezert a můžeme vrstvit. Jako první vrstva jsou rozdrcené sušenky, následuje vrstva pokrájeného banánu na tenká kolečka a vrstva vanilkového krému. Na krém nasypeme karamelové sušenky, pár borůvek a znova krém. Poslední krémovou vrstvu posypeme cukrem a pomocí flambovacího hořáku necháme zkaramelizovat. Dobrou chuť :)


Doba přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 60 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=product/category&path=62

Komentáře

Oblíbené příspěvky