Zeleninový salát s pancettou

SUROVINY:
hlávka salátu
svazek ředkviček
2 uvařené vejce
5 středně velkých rajčátek
1 sýr cottage
sůl a pepř
nastrouhaný parmezán
100 g pancetty

POSTUP:
Salát pokrájíme na menší části a vložíme ho do mísy. Přidáme také pokrájené ředkvičky, rajčata a vajíčka. Do salátu přidáme cottage a podle chuti osolíme a opepříme. Salát důkladně, ale opatrně promícháme. Pancettu pokrájíme na nudličky a na rozpálené suché pánvi ji opražíme do zlatavé barvy. Salát při servírování posypeme parmezánem a opraženou pancettou.

Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 80 Kč


http://www.afashion.cz/

Komentáře

Oblíbené příspěvky