Krůtí karbanátky s vůní Itálie

SUROVINY:
500 g mletého krůtího masa
1 vejce
2 šalotky
1 stroužek česneku
sůl a pepř
hrst bazalky
medvědí česnek
1 mozzarella
5 sušených rajčátek

POSTUP:
1.
Mleté maso dáme do velké mísy a přidáme k němu vejce, najemno pokrájenou šalotku a prolisovaný česnek. K masu ještě přisypeme nasekanou bazalku, sušený medvědí česnek a podle chuti a nebo podle uvážení sůl a pepř. Mleté maso důkladně promícháme a tvoříme karbanátky s důlkem uprostřed. Vyskládáváme je na plech, který je vystlán pečícím papírem.
2. Rajčátka nasekáme a dáme do misky. Přidáme také na malinké kostičky pokrájenou mozzarellu. Touto směsí naplníme důlky. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200°C asi 20 minut. Podávala jsem s bramborovou kaší.

Doba přípravy: 1 hodina
Počet porcí: 4
Orientační cena: 85 Kč


http://www.afashion.cz/index.php?route=common/home

Komentáře

Oblíbené příspěvky