Špagety s krevetami a rajčaty

SUROVINY:
160 g krevet
7 středně velkých rajčat
2 stroužky česneku
lžička másla
lžíce olivového oleje
100 ml smetany
100 g sýra typu parmezán
sůl a pepř
čerstvá bazalka
půl citronu
230 g špaget Panzani

POSTUP:
Špagety dáme vařit podle návodu. V pánvi rozehřejeme olivový olej s máslem a přidáme nasekaný česnek. Když česnek zavoní, tak přisypeme očištěné krevety a asi 2 minuty je restujeme. Krevety zakápneme citronovou šťávou, přidáme nasekaná rajčata, které jsme spařili horkou vodou a zbavili je tak slupky. Směs zalijeme smetanou, přidáme nasekanou bazalku, přisypeme nastrouhaný sýr a vaříme dokud se sýr nerozteče. Omáčku podle chuti osolíme a opepříme. Poté přidáme scezené špagety, řádně promícháme a podáváme posypané strouhaným sýrem.

Doba přípravy: 35 minut
Počet porcí: 3
Orientační cena: 190 Kč


 

http://www.afashion.cz/

Komentáře

Oblíbené příspěvky