Italský mls
SUROVINY:
200 g cherry rajčátek
1 mozzarella
20 g parmezánu
sušená rajčátka v oleji
olivový olej
Na zapečené bagety:
1 dlouhá bageta
4 lžíce olivového oleje
1 velký stroužek česneku
sůl a pepř
lžička sušené bazalky
POSTUP:
1. Troubu předehřejeme na 190°C. Bagetu pokrájíme na plátky. V hmoždíři pečlivě smícháme prolisovaný česnek, bazalku a olivový olej. Podle potřeby přidáme sůl a pepř. Touto směsí pomažeme bagety a dáme zapéci do trouby. Bagety by nám měli chytnout zlatavou barvičku.
2. Mezitím si pokrájíme rajčátka, mozzarellu a suroviny vyskládáme na velký talíř. Na suroviny nastrouháme parmezán a vše zakápneme olivovým olejem. K těmto italským surovinám podáváme pečené bagetky.
200 g cherry rajčátek
1 mozzarella
20 g parmezánu
sušená rajčátka v oleji
olivový olej
Na zapečené bagety:
1 dlouhá bageta
4 lžíce olivového oleje
1 velký stroužek česneku
sůl a pepř
lžička sušené bazalky
POSTUP:
1. Troubu předehřejeme na 190°C. Bagetu pokrájíme na plátky. V hmoždíři pečlivě smícháme prolisovaný česnek, bazalku a olivový olej. Podle potřeby přidáme sůl a pepř. Touto směsí pomažeme bagety a dáme zapéci do trouby. Bagety by nám měli chytnout zlatavou barvičku.
2. Mezitím si pokrájíme rajčátka, mozzarellu a suroviny vyskládáme na velký talíř. Na suroviny nastrouháme parmezán a vše zakápneme olivovým olejem. K těmto italským surovinám podáváme pečené bagetky.
Komentáře
Okomentovat