Sváteční chlebíčky
SUROVINY:
1 bageta
10 křepelčích vajíček na tvrdo uvařených
100 g uzeného lososa
kaviár
petrželka
Na pomazánku:
1 kostka lučiny
3 lžíce zakysané smetany
půl stroužku česneku
30 g nivy
30 g goudy
sůl a pepř
POSTUP:
1. Do misky dáme lučinu, zakysanku, prolisovaný česnek, jemně nastrouhanou nivu, jemně nastrouhanou goudu a směs řádně promícháme. Podle chuti osolíme a opepříme. Bagetu pokrájíme na plátky a mažeme ji pomazánkou.
2. Chlebíčky zdobíme kouskem uzeného lososa, polovinou křepelčího vajíčka, kaviárem a petrželkou.
1 bageta
10 křepelčích vajíček na tvrdo uvařených
100 g uzeného lososa
kaviár
petrželka
Na pomazánku:
1 kostka lučiny
3 lžíce zakysané smetany
půl stroužku česneku
30 g nivy
30 g goudy
sůl a pepř
POSTUP:
1. Do misky dáme lučinu, zakysanku, prolisovaný česnek, jemně nastrouhanou nivu, jemně nastrouhanou goudu a směs řádně promícháme. Podle chuti osolíme a opepříme. Bagetu pokrájíme na plátky a mažeme ji pomazánkou.
2. Chlebíčky zdobíme kouskem uzeného lososa, polovinou křepelčího vajíčka, kaviárem a petrželkou.
Komentáře
Okomentovat