Rukolový salát s hermelínem a volským okem

SUROVINY:
80 g rukoly
150 g cherry rajčátek
olivový olej
balzamiko
javorový sirup
sůl a pepř
2 hermelíny
2 vejce
italské koření

POSTUP:
1.
Rukolu dáme do velké plastové mísy a přidáme překrojená cherry rajčátka. V hrnečku důkladně smícháme olivový olej, balzamiko, javorový sirup, sůl a pepř. Zálivku přilijeme do salátu a promícháme.
2. Hermelín potřeme olivovým olejem a posypeme italským kořením. Dáme péct do trouby při 200°C pod program gril. A nebo přímo na grilu.
3. Mezitím si na pánvi osmažíme volská oka, která osolíme a opepříme. Salát podáváme s grilovaným hermelínem a volským okem.

 
www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky