Kapr na kmínu s kuskusovým salátem

SUROVINY:
2 podkovy kapra
sůl a pepř
1 lžíce drceného kmínu
polovina másla
Na kuskus:
250 g kuskusu
zeleninový vývar podle potřeby
olivový olej
2 stroužky česneku
1 malá cuketa
200 g cherry rajčat
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Kuskus připravíme podle návodu na obalu s tím rozdílem, že použijeme zeleninový vývar. V pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cuketu, kterou jsme pokrájeli na plátky. Přidáme i na tenoučké plátky pokrájený česnek. Restujeme do změknutí a poté vmícháme do připraveného kuskusu. Dále vmícháme i přepůlená rajčata. Podle chuti ještě osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
2. Kapra osolíme, opepříme, okmínujeme a v pánvi rozehřejeme máslo. Kapra smažíme pozvolna z obou stran. Z každé strany asi 4 minuty. Kapra podáváme s kuskusem.


www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky