Losos s těstovinovou rýží

SUROVINY:
filet lososa
sůl a citronový pepř
hrnek těstovin ve tvaru rýžových zrn
5 malých žampionů
2 šalotky
1 stroužek česneku
sůl a pepř
lžíce másla
půl šálku smetany
2 lžíce nastrouhaného parmezánu
5 cherry rajčátek
čerstvá bazalka

POSTUP:
Lososa dáme do zapékací misky, okořeníme ho solí a citronovým pepřem a pečeme při 180°C asi 15 minut. Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. V pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pokrájené šalotky. Po chvilce přidáme nasekaný česnek a na tenké plátky pokrájené žampiony. Když nám žampiony zlátnou, tak přidáme přepůlená rajčátka, smetanu, nastrouhaný parmezán a podle potřeby sůl a pepř. Necháme ještě minutku probublat a přisypeme scezené těstoviny. Ještě do těstovin vmícháme čerstvou bazalku a můžeme podávat společně s lososem.


www.afashion.cz

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky