Nudličky z panenky na houbách a tymiánu
SUROVINY:
1 vepřová panenka
4 hřiby
větvička čerstvého tymiánu
sůl a pepř
1 stroužek česneku
1 lžička másla
1 lžíce olivového oleje
šálek smetany
POSTUP:
V pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a zpěníme na něm nasekaný česnek. Když česnek zavoní, tak přidáme plátky hříbků a na nudličky pokrájenou panenku. Asi minutku zprudka restujeme. Směs zalijeme smetanou, podle chuti osolíme, opepříme a přidáme na malé lístečky rozebraný tymián. Necháme pozvolna probublávat a prohříváme, dokud nám omáčka nezhoustne na požadovanou hustotu. Podávala jsem s domácími hranolky.
1 vepřová panenka
4 hřiby
větvička čerstvého tymiánu
sůl a pepř
1 stroužek česneku
1 lžička másla
1 lžíce olivového oleje
šálek smetany
POSTUP:
V pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a zpěníme na něm nasekaný česnek. Když česnek zavoní, tak přidáme plátky hříbků a na nudličky pokrájenou panenku. Asi minutku zprudka restujeme. Směs zalijeme smetanou, podle chuti osolíme, opepříme a přidáme na malé lístečky rozebraný tymián. Necháme pozvolna probublávat a prohříváme, dokud nám omáčka nezhoustne na požadovanou hustotu. Podávala jsem s domácími hranolky.
Komentáře
Okomentovat