Tagliatelle s hráškem, ricottou a krůtím plátkem

SUROVINY:
200 g těstovin tagliatelle
1 malá cibule
1 stroužek česneku
lžíce másla
1 ricotta
1 hrnek uvařeného hrášku
krůtí plátek
sůl a pepř
rozmarýn
olivový olej

POSTUP:
1.
Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. V pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pokrájenou cibulku a na tenké plátky pokrájený česnek. Když česnek zavoní, tak přidáme ricottu a směs prohřejeme. Dáme stranou z plotny a do směsi ještě vmícháme scezené těstoviny a hrášek. Podle chuti osolíme, opepříme a řádně promícháme.
2. Krůtí plátek podélně překrojíme, zlehka naklepeme a posypeme podle potřeby solí, pepřem a rozmarýnem. V pánvi rozehřejeme olej a plátky z obou stran orestujeme. Těstoviny servírujeme společně s krůtím plátkem.


www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky