Toustík s hermelínem a volským okem

SUROVINY:
1 bulka
2 vejce
olej
1 hermelín
parmezán
bílý jogurt
3 sušená rajčátka
sůl a pepř
1 list římského salátu

POSTUP:

Bulku a hermelín přepůlíme, položíme na plech a dáme zapéci při 180°C. Pečivo zapékáme asi 5 minuty, ale hermelín necháme o 10 minut déle. V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm dvě vajíčka. V misce smícháme bílý jogurt, na malé kousky nasekaná rajčátka, sůl a pepř podle potřeby. Na talíře si dáme bulky, ty posypeme na nudličky pokrájeným římským salátem, následuje bílý jogurt, zapečený hermelín a volské oko. Toustík posypeme nastrouhaným parmezánem.


www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky