Zeleninový salát s grilovaným hermelínem

SUROVINY:
80 g polníčku
150 g cherry rajčátek
1 okurka
1 mozzarella
1 hermelín
pepř
Na zálivku:
2 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamika
1 lžička hrubozrnné hořčice
1 lžička javorového sirupu
sůl a pepř

POSTUP:
1.
Plech vysteleme pečícím papírem a vložíme na něj podélně překrojený hermelín. Okořeníme ho pepřem a dáme péct na program gril při 180°C na asi 10 minut.
2. Do mísy dáme polníček, překrojená rajčátka, na kostky pokrájenou okurku a mozzarellu. V hrnečku rozšleháme olivový olej, balzamiko, hořčici, javorový sirup, sůl a pepř. Zálivku opatrně vmícháme do salátu. Salát podáváme s grilovaným hermelínem.


www.afashion.cz

Komentáře

Oblíbené příspěvky