Špenátový salát se sýrovými hranolky
SUROVINY:
200 g eidamu
hladká mouka
1 vejce
strouhanka
sůl
olej
Na salát:
80 g čerstvého baby špenátu
5 menších rajčat
půl okurky
2 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamika
sůl a pepř
1 lžička javorového sirupu
POSTUP:
1. Špenát očistíme a vložíme do mísy. Přidáme pokrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou okurku. V hrnečku smícháme olivový olej, balzamiko, sůl, pepř, javorový sirup, řádně promícháme a vmícháme do salátu.
2. Eidam pokrájíme na hranolky a obalíme ho v trojobalu. V pánvi rozehřejeme olej a sýrové hranolky smažíme do zlatavé barvy. Hranolky podáváme se špenátovým salátem.
200 g eidamu
hladká mouka
1 vejce
strouhanka
sůl
olej
Na salát:
80 g čerstvého baby špenátu
5 menších rajčat
půl okurky
2 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamika
sůl a pepř
1 lžička javorového sirupu
POSTUP:
1. Špenát očistíme a vložíme do mísy. Přidáme pokrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou okurku. V hrnečku smícháme olivový olej, balzamiko, sůl, pepř, javorový sirup, řádně promícháme a vmícháme do salátu.
2. Eidam pokrájíme na hranolky a obalíme ho v trojobalu. V pánvi rozehřejeme olej a sýrové hranolky smažíme do zlatavé barvy. Hranolky podáváme se špenátovým salátem.
Komentáře
Okomentovat