Špenátová pomazánka

Suroviny:
200 g špenátu
60 g lučiny přírodní
150 g brynzy
sůl a pepř
1 vejce na tvrdo
50 g šunky
3 kornspitzy nebo jiné celozrnné pečivo

Postup:
1. Čerstvé lístky špenátu dobře vyperte, dejte do hlubší mísy, zalijte vroucí vodou a nechte 2 minuty stát. Můžete nahradit i mraženým špenátem.
2. Vodu slijte, špenát nechte dobře okapat na cedníku (nebo přebytečnou vodu vymačkejte) a nasekejte nadrobno. Ze špenátu, brynzy a lučiny umíchejte pomazánku. Na závěř dochutíme solí a pepřem. Brynza je dost slaná, proto musíme se solí opatrně.
3. Natírejte na plátky pečiva a ozdobte na nudličky nakrájenou šunkou nebo uvařeným vajíčkem.

Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Orientační cena: 70 Kč

Kornspitz

Jako funkční potravina má za úkol nejen tělo vyčistit od škodlivin, ale také obohatit o látky, které potřebuje, ale neumí si je samo vyrobit.

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=40

Komentáře

Oblíbené příspěvky