Sváteční bramborová kaše
Suroviny:
8
středně velkých brambor
3
rozmražené granule špenátu
6 lístků
bazalky
mléko
podle potřeby
máslo
sůl
Postup:
Brambory
zbavíme slupky, pokrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka.
Vodu z brambor zcedíme. Brambory rozmixujeme a postupně přiléváme
horké mléko podle potřeby. Do kaše přidáme špenát, nasekanou
bazalku a řádně rozmícháme. Kaši ozdobíme kouskem másla a
čerstvou bazalkou.
Doba
přípravy: 30 minut
Počet
porcí: 2
Orientační
cena: 30 Kč
Já jsem čerstvý špenát nesehnala a proto jsem zvolila mražený.
Já jsem čerstvý špenát nesehnala a proto jsem zvolila mražený.
Komentáře
Okomentovat