Drožďová pomazánka


Ingredience:
1 lžíce másla
1 malá cibule
2 kostky droždí
sůl a čerstvě mletý pepř
2 vejce

Postup:
V pánvi na másle orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli dokud nezezlátne. Vsypeme rozdrobené droždí, osolíme a opepříme. Mícháme asi tři minuty, až droždí začne vonět. Do směsi zašleháme vejce a za stálého míchání necháme srazit. Drožďová pomazánka je na chlebu výborná vlažná i studená. Podáváme s čerstvou zeleninou.



Doba přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2
Orientační cena: 20 Kč




KVASNICE

Kvasnice jsou s výhodami užívány při průjmech, ztrátě chuti, chronickém akné, diabetu (cukrovce) a při doplnění nedostatků vitamínů. Jsou důležitým a bohatým zdrojem vitamínů B, minerálů a proteinů. Pozitivně ovlivňují centrální i periferní nervový systém. Jsou vhodné k regeneraci organismu po úrazech, operacích, namáhavé sportovní činnosti a nadměrném stresu a nervovém vypětí.

http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=34

Komentáře

Oblíbené příspěvky