Tagliatelle s pikantními krevetami


SUROVINY:

165 g Tagliatelle

150 g koktejlových krevet

1 malá cibule

1 stroužek česneku

4 lžíce drcených rajčat z konzervy

1 dl bílého vína

20 g nastrouhaného parmezánu

1 lžíce nasekané petrželky

oříšek másla a lžíce olivového oleje

7 zelených oliv

sůl, pepř a chilli koření



POSTUP:

Těstoviny dáme vařit podle návodu. Cibuli pokrájíme na kostičky a restujeme ji na rozehřáté pánvi, kde máme olej s máslem. Rozmrazené krevety opláchneme, osušíme a přidáme k cibulce. Přidáme prolisovaný česnek, petrželku, plátky oliv, chilli, sůl, pepř a promícháme. Zalijeme vínem, rajčaty a prohříváme asi 10 minut.

Směs nakonec smícháme s okapanými horkými těstovinami a posypeme nastrouhaným sýrem.



Doba přípravy: 30 minut

Počet porcí: 2

Orientační cena: 80 Kč



http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=19

Komentáře

Oblíbené příspěvky