Tagliatelle s pikantními krevetami
SUROVINY:
165 g Tagliatelle
150 g koktejlových
krevet
1 malá cibule
1 stroužek česneku
4 lžíce drcených
rajčat z konzervy
1 dl bílého vína
20 g nastrouhaného
parmezánu
1 lžíce nasekané
petrželky
oříšek másla a lžíce
olivového oleje
7 zelených oliv
sůl, pepř a chilli
koření
POSTUP:
Těstoviny
dáme vařit podle návodu. Cibuli pokrájíme na kostičky a
restujeme ji na rozehřáté pánvi, kde máme olej s máslem.
Rozmrazené krevety opláchneme, osušíme a přidáme k cibulce.
Přidáme
prolisovaný česnek, petrželku, plátky oliv, chilli, sůl, pepř a
promícháme. Zalijeme vínem, rajčaty a prohříváme asi 10 minut.
Směs nakonec smícháme
s okapanými horkými těstovinami a posypeme nastrouhaným sýrem.
Doba přípravy: 30
minut
Počet porcí: 2
Orientační
cena: 80 Kč
Komentáře
Okomentovat